• Banner1

       
              MIERCURI 24 IANUARIE ESTE INCHIS.
     
          SPCRPCIV CLUJ   DESFĂŞOARĂ ACTIVITĂŢI 
     
      CU PUBLICUL ÎN ZIUA DE VINERI 26 IANUARIE 2018.
     
         

     

               
           

   
 • banner 2

   
  • ATENTIE !!! 
   
  • PENTRU TOATE SOLICITARILE ADRESATE COMPARTIMENTELOR DE INMATRICULARE, RESPECTIV DE PRESCHIMBARE A PERMISELOR DE CONDUCERE,  SE VOR FACE PLANIFICARI  EXCLUSIV ON-LINE.»
Examinari » Depunere dosar

Etapele depunerii dosarului de examinare

1.Persoana care  solicita examinarea se prezinta cu dosarul, în vederea preluarii imaginii foto. Odata cu aceasta se stabileste data de sustinere a probei practice. 

2.Dupa efectuarea programarii, candidatul sustine examenul teoretic în sala de examen. Accesul în sala de examen se face de luni pâna miercuri între orele 08.30-15.30, programul în ziua de joi fiind 12.00-18.30 si vineri între orele 08.30.-13.00.

3.Candidatul declarat ADMIS se va prezenta la proba practica în ziua mentionata pe dosarul de examen, la locul comunicat de catre lucratorul de la ghiseul de programare.

4.Dupa sustinerea probei practice candidatul ADMIS se poate prezenta pentru ridicarea DOVEZII DE CIRCULATIE,, la ghiseul ,,PERMISE DE CONDUCERE,,, cu actul de identitate, în urmatoarea zi lucratoare, dupa ora 10.00;

5.Candidatul RESPINS la oricare dintre probe, se poate reprograma începand cu a 16-a zi calendaristica, la ghiseul ,,PROGRAMARE EXAMEN,  cu actul de identitate, dosarul de examen si o noua chitanta a carei valoare o puteti gasi în sectiunea “TAXE EXAMINARE”.