• Banner1

       
              
         SPCRPCIV CLUJ  NU  DESFĂŞOARĂ


      ACTIVITĂŢI 
   CU   PUBLICUL  VINERI 31.08.2018 
   

    
      
         

     

               
           

   
 • banner 2

   
  • ATENTIE !!! 
   
  • PENTRU TOATE SOLICITARILE ADRESATE COMPARTIMENTELOR DE INMATRICULARE, RESPECTIV DE PRESCHIMBARE A PERMISELOR DE CONDUCERE,  SE VOR FACE PLANIFICARI  EXCLUSIV ON-LINE.»
Legislatie

Legislatie


Legea nr.677/2001 a fost abrogata prin intrarea in vigoare a Regulamentului U.E. nr.679 din 2016.

12.06.2013 - Ordinul nr. 82 din 07.06.2013 pentru modificarea si completarea Ordinului ministrului Administratiei si Internelor nr. 268/2010 privind procedura de examinare pentru obtinerea permisului de conducere(DOC)
12.08.2013 -ORDINUL 123 din 5 august 2013 privind conditiile de eliberare a permiselor de conducere cu o noua valabilitate administrativa sau a duplicatului acestuia în cazul furtului pierderii sau deteriorarii permisului de conducere ori în cazul schimbarii numelui titularului.
1.11.2013 - Ordin pentru aprobarea modelului si continutului unor formulare utilizate în certificarea platilor accizelor în cazul vehiculelor achizitionate intracomunitar. (pdf).
22/07/2014 -OMAI nr.110/2014 pentru modificarea si completarea OMAI nr.268/2010 privind procedura de examinare pentru obtinerea permisului de conducere  (pdf)
Publicat în: Monitorul Oficial Data publicarii:  22/07/2014 

 

ORDIN AL MINISTRULUI - 03/10/2014 
OMAI nr.149/2014 pentru modificarea si completarea OMAI nr.163 din 10.08.2011privind preschimbarea permiselor de conducere nationale eliberate de autoritatile competente ale altor state cu documente similare romanesti 
Publicat în: MONITORUL OFICIAL nr.725 Data publicarii: 03/10/2014

 

GHIDUL PERSOANEI VIZATE CU PRIVIRE LA DREPTURILE SALE IN CONTEXTUL PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 
 
-   Legea nr.677 din 2001 a fost abrogata.


 
Anexa pentru acordul prelucrarii datelor personale
 
 
 
 
 
 
            Serviciul public comunitar regim premise de conducere si inmatriculare a vehiculelor din cadrul Institutiei prefectului judetului Cluj, prelucreaza datele cu character personal furnizate de dumneavoastra prin aceste formulare, prin mijloace automatizate si manuale, in scopul eliberarii autorizatiei provizorii de circulatie / certificatului de inmatriculare / permisului de conducere auto si este inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, sub numarul 4500.
 
            In scopul eliberarii autorizatiei provizorii de circulatie / certificatului de inmatriculare / permisului de conducere auto, aveti obligatia sa furnizati datele cerute in formular, in caz contrar refuzul dvs. determinand imposibilitatea emiterii documentului solicitat. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator in scopul precizat si sunt comunicate Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor Bucuresti (in scopul constituirii si gestionarii Registrului National de Evidenta a Vehiculelor Inmatriculate, precum si a Registrului National al Conducatorilor Auto), altor structuri / unitati ale Ministerului Administratiei si Internelor pentru indeplinirea altor atributii legale.
 
            Conform REGULAMENTULUI U.E. cu nr.679 din 2016 pentru protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, de opozitie si de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la secretariatul Institutiei prefectului sau la Serviciul secretariat din cadrul Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor Bucuresti. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei pentru apararea oricaror drepturi garantate de lege.
 
 
 
 
 
 
                                                                        Semnatura ....................................................